Novosti

JESEN I 1.A RAZRED

JESEN I 1.A RAZRED

Jesen je došla u svoj svojoj raskoši, a danas nas je podarila s prekrasnim sunčanim danom. Učenici 1.a razreda su uživali u igrama na dječjem igralištu i međusobnom druženju. Na povratku u školu nabrajali su igrališta na koja bi mogli ići nekom...

Pročitajte više
DAN JABUKA U 3.A RAZREDU

DAN JABUKA U 3.A RAZREDU

U 3.A razredu održan je integrirani dan povodom Dana jabuka. Na Hrvatskom jeziku čitali su priču o jabuci i kruški,na Likovnoj kulturi su ih slikali i naučli što je komplementarni kontrast, Matematika je bila zabavna i zanimljiva jer su rješavali...

Pročitajte više
DAN KRUHA I ZAHVALNOSTI

DAN KRUHA I ZAHVALNOSTI

Danas smo zahvalili za kruh i plodove zemlje. Još jednom, Peta je pokazala da ima veliko srce za potrebite! Pogledajte našu knjigu na poveznici ili skenirajte QR kod.

Pročitajte više
USPJEH NAŠE UČENICE LEONE PERDEDAJ

USPJEH NAŠE UČENICE LEONE PERDEDAJ

Mnogi učenici naše škole vrlo su uspješni u izvanškolskim aktivnostima, a jedna od njih je Leona Perdedaj, učenica 2.a razreda koja se bavi ritmičkom gimnastikom. Od ove godine Leona je ušla u natjecateljsku ekipu te je u kategoriji MINI B...

Pročitajte više
SVJETSKI DAN HRANE

SVJETSKI DAN HRANE

Obilježili smo Svjetski dan hrane, koji je osmišljen kako bi potaknuli sve na solidarnost prema ljudima na rubu siromaštva i uključili se u borbu protiv gladi i pothranjenosti. Dok neki gladuju, drugi se nepravilno i nezdravo hrane velikim...

Pročitajte više
DORUČAK ZA 5!

DORUČAK ZA 5!

Znate li da su djeca koja doručkuju u školi uspješnija u čitanju i matematici i imaju bolju koncentraciju i pamćenje? Učenici 2.a i 2.b to dobro znaju. Svakodnevno doručkuju u školi. Doručak je u našoj školi: raznovrstan,obilan i zdrav. Jedemo...

Pročitajte više
SVJETSKI DAN JABUKA

SVJETSKI DAN JABUKA

Učenici prvih i drugog razreda grupe domaćinstvo obilježili su u utorak, 15.10.2024. Svjetski dan jabuka pripremom i pečenjem jogurt biskvita od jabuka Pažljivo su gulili i sjeckali jabuke ,te pripremali biskvit. Nakon pečenja zasladili su se...

Pročitajte više
Skip to content